

Perzik burrata salade
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.36 voor 4 pers.
Ingrediënten
5 stuks Perziken
3 eetlepel Olijfolie mild
2 eetlepel Honing
10 gram Basilicum
100 gram Rucola
2 stuks Burrata
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Snijd de perziken in partjes. Verhit een (gril)pan en bak de perzikpartjes aan beide kanten aan tot dit begint te karameliseren.
2. Meng intussen in een ruime kom de olijfolie met de honing. Snijd de basilicum fijn en voeg dit, samen met de rucola aan de dressing toe en meng door.
3. Verdeel de salade op een grote schaal, of 4 kleinere borden, en verdeel hier de perzikpartjes op. Scheur de burrata open en leg dit op de salade. Breng als laatste nog op smaak met wat grofgemalen peper.
4. Serveer bij deze salade stokbrood.
Meer recepten in de categorie