Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perzik-frambozen crumble

Perzik-frambozen crumble

Ingrediënten

  • 4 stuks perziken
  • 125 gram frambozen
  • 4 eetlepels kwark
  • 100 gram granola
  • 40 gram havermout
  • 25 gram roomboter
  • 20 gram bruine basterdsuiker
  • 2 eetlepels geraspte kokos
Perzik-frambozen crumble product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + Staafmixer
  2. 1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  3. 2. Snijd de perzik in parten.
  4. 3. Maal de granola samen met de havermout, de basterdsuiker, de boter en de kokosrasp met behulp van een staafmixer tot een fijne crumble. Roer hier voorzichtig de helft van de frambozen door.
  5. 4. Leg de perzikparten samen met de resterende frambozen in een ingevette ovenschaal en schep de crumble erbovenop. Bak de perzik-frambozen crumble in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin.
  6. 5. Verdeel de crumble over de borden en serveer met een eetlepel kwark eroverheen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 298
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 40 g
  • waarvan suikers 24
  • Vet 12 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 4