
Perzik-frambozen crumble
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
4 stuks perziken
125 gram frambozen
4 eetlepels kwark
100 gram granola
40 gram havermout
25 gram roomboter
20 gram bruine basterdsuiker
2 eetlepels geraspte kokos
Bereidingswijze
+ Staafmixer
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Snijd de perzik in parten.
3. Maal de granola samen met de havermout, de basterdsuiker, de boter en de kokosrasp met behulp van een staafmixer tot een fijne crumble. Roer hier voorzichtig de helft van de frambozen door.
4. Leg de perzikparten samen met de resterende frambozen in een ingevette ovenschaal en schep de crumble erbovenop. Bak de perzik-frambozen crumble in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin.
5. Verdeel de crumble over de borden en serveer met een eetlepel kwark eroverheen.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1247 Kj
Calorieën
298 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
40 gram
Waarvan suikers
24 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
7 gram
Meer recepten in de categorie