
Perzikijsthee met appel en blauwe bessen
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
5 el PLUS Losse thee perzik- appel (pakje 100 g)
100 ml honing
2 citroenen, uitgeperst
2 appels met rode schil, in dunne plakjes
125 g blauwe bessen
4 takjes biologische munt
12 ijsklontjes
Bereidingswijze
Breng 1 liter water aan de kook in een pan. Voeg 5 eetlepels PLUS Losse thee perzik-appel (pakje 100 gram) toe. Laat 10 minuten trekken met 100 ml honing en laat afkoelen. Giet de thee door een zeef in een ruime karaf. Voeg sap van 2 citroenen, dunne plakjes van 2 appels met rode schil, 125 gram blauwe bessen en 4 takjes biologische munt toe. Laat even trekken en voeg 12 ijsklontjes toe.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
150 kcal
Koolhydraten
35 gram
Eiwitten
1 gram