1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pestoboter

Pestoboter

Pestoboter product foto
  • Ingredienten:

  • 1/3 pakje ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 1 el verse groene pesto (bakje 100 g)
Bereiden
Prak de pesto met een vork door de boter. Voeg peper naar smaak toe.
Schep de boter in een kommetje en strijk glad. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om stevig te worden.
Variatie
Schep de kruidenboter op een vel vershoudfolie en rol de boter als een snoepje op. Leg het rolletje in de koelkast om weer stevig te worden.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 175
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie