

Piadina met salami, mozzarella en crispy chili olie
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
10.28 voor 4 pers.
Ingrediënten
50 ml Zonnebloemolie
1 eetlepel Bruine basterdsuiker
10 gram Chilipeper
4 stuks Piadina
1 eetlepel Tomatenpuree
75 ml Passata
1 theelepel Oregano
1 stuk Rode uien
100 gram Salami
2 stuks Mozzarella
Bereidingswijze
1. Verhit de zonnebloemolie in een steelpan tot ongeveer 180 graden. Haal van het vuur en voeg de bruine suiker en chilivlokken toe. Laat afkoelen.
2. Verhit de oven voor op 220 graden. Meng de tomatenpuree met de passata en de oregano. Breng op smaak met peper en zout. Snij de rode ui in halve ringen.
3. Smeer de piadina’s in met de tomatensaus en beleg met de salami, rode ui en mozzarella. Bak 13 minuten af in de oven. Serveer met de crispy chili olie.
Meer recepten in de categorie