
Pikante kip drumsticks met roerbakgroenten
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 doos(jes) Conimex mie
1 bak(jes) Taugé
3 el Ketjap manis
1 zak(je) Oosterse wokgroenten
2 teentje(s) Knoflook (fijngesneden)
1 pot(ten) PLUS gebakken uitjes
1 el Conimex Chinese 5 spices woksaus
8 stuk(ken) Beter Leven kipdrumsticks gekruid
Bereidingswijze
Meng de ketjap met de 5 spices woksaus en knoflook en bestrijk hier de drumsticks mee. Leg ze in een ovenschotel en laat ca. 20 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 220º C. Af en toe omdraaien.
Kook in de tussentijd de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel koud. Bak de groenten licht aan in een wokpan, voeg de taugé en de overgebleven saus er aan toe en meng door elkaar.
Schep de mie op de borden en leg de drumsticks er bovenop.
 Bestrooi als laatste met gefruite uitjes.
Variatietip!
Toetjestip: Dr. Oetker wolkentoetje
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
920 kcal
Vetten
73 gram
Koolhydraten
49 gram
Eiwitten
22 gram