In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram Schnitzel
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel olie
  • 300 gram Chinese mie
  • 1 struik paksoi gewassen en in dunne reepjes
  • 1 bosje lente/bosuitjes in ringetjes
  • 1 eetlepel sesam zaadjes
Bereiden
Sla de schnitzels tussen twee stukjes vershoudfolie wat platter en snijd het vlees in dunne repen. Vermeng de sambal met de olie en schep dit door het vlees. Laat even intrekken. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Spoel de mie af onder stromend water en laat uitlekken. Roerbak de schnitzelreepjes in een wok op hoge stand in een paar minuten bruin. Voeg de paksoi, bosui en mie toe en laat op lage stand al omscheppend meebakken. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
55 g
vet
10 g
Kcal
450