
Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram Schnitzel
1 theelepel sambal oelek
1 eetlepel olie
300 gram Chinese mie
1 struik paksoi gewassen en in dunne reepjes
1 bosje lente/bosuitjes in ringetjes
1 eetlepel sesam zaadjes
Bereidingswijze
Sla de schnitzels tussen twee stukjes vershoudfolie wat platter en snijd het vlees in dunne repen. Vermeng de sambal met de olie en schep dit door het vlees. Laat even intrekken. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Spoel de mie af onder stromend water en laat uitlekken. Roerbak de schnitzelreepjes in een wok op hoge stand in een paar minuten bruin. Voeg de paksoi, bosui en mie toe en laat op lage stand al omscheppend meebakken. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
450 kcal
Vetten
10 gram
Koolhydraten
55 gram
Eiwitten
34 gram