Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

Ingrediënten

  • 400 gram Schnitzel
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel olie
  • 300 gram Chinese mie
  • 1 struik paksoi gewassen en in dunne reepjes
  • 1 bosje lente/bosuitjes in ringetjes
  • 1 eetlepel sesam zaadjes
Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Sla de schnitzels tussen twee stukjes vershoudfolie wat platter en snijd het vlees in dunne repen. Vermeng de sambal met de olie en schep dit door het vlees. Laat even intrekken. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Spoel de mie af onder stromend water en laat uitlekken. Roerbak de schnitzelreepjes in een wok op hoge stand in een paar minuten bruin. Voeg de paksoi, bosui en mie toe en laat op lage stand al omscheppend meebakken. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 450
  • Eiwit 34 g
  • Koolhydraten 55 g
  • Vet 10 g