
Pitabrood met vissticks en tzatziki
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Europees
Ingrediënten
12 vissticks (diepvries)
1 eetlepel gyroskruiden
4 pitabroodjes (volkoren)
2 zakken Hollandse stijl roerbakmix (diepvries, à 450 g)
150 gram Tzatziki (koelvers)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.
2. Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
3. Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
516 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
63 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
22 gram
Zout
2 gram