Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 300 g vastkokende aardappels
  • 2 verse groene jalapeñopepers
  • 1 snufje komijnpoeder
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: grove rasp
Pittige aardappelrösti product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui heel fijn.
  2. Schil de aardappels en rasp de aardappels met een grove rasp.
  3. Snijd de jalapeñopepers in kleine stukjes en meng met het komijnpoeder door de aardappels en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  4. Verhit een scheutje olie in de gourmetpannetjes, bedek de bodem met een laagje aardappelmengsel en bak rondom goudbruin en krokant.

    Voedingswaarde

  • Kcal 96