1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti product foto
  • Ingredienten:

  • 1 rode ui
  • 300 g vastkokende aardappels
  • 2 verse groene jalapeñopepers
  • 1 snufje komijnpoeder
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: grove rasp
Bereiden
Pel en snipper de ui heel fijn.
Schil de aardappels en rasp de aardappels met een grove rasp.
Snijd de jalapeñopepers in kleine stukjes en meng met het komijnpoeder door de aardappels en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verhit een scheutje olie in de gourmetpannetjes, bedek de bodem met een laagje aardappelmengsel en bak rondom goudbruin en krokant.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • Kcal
  • 96
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie