Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rode ui
  • 300 g vastkokende aardappels
  • 2 verse groene jalapeñopepers
  • 1 snufje komijnpoeder
  • olijfolie om in te bakken
  • EXTRA: grove rasp
Bereiden
Pel en snipper de ui heel fijn.
Schil de aardappels en rasp de aardappels met een grove rasp.
Snijd de jalapeñopepers in kleine stukjes en meng met het komijnpoeder door de aardappels en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verhit een scheutje olie in de gourmetpannetjes, bedek de bodem met een laagje aardappelmengsel en bak rondom goudbruin en krokant.

Voedingswaarde

Kcal
96