

Pittige kimchitosti’s met belegen kaas
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
9.96 voor 4 pers.
Ingrediënten
500 gram Turks brood
3 eetlepel Olijfolie mild
300 gram Belegen kaas
3 stuks Bosui
250 gram Kimchi
3 eetlepel Mayonaise
Bereidingswijze
1. Halveer het Turks brood zodat je twee grote ronde stukken hebt. Smeer de buitenkant in met olijfolie. Schaaf de kaas in plakjes en snijd de bosui in schuine, dunne stukjes.
2. Leg de twee stukken met de oliekant naar beneden. Beleg de onderkant met de 200 g van de kaas, kimchi en bosui. Zorg dat de kimchi en bosui goed verdeeld zijn. Top met de resterende kaas. Besmeer de bovenkant vanbinnen met de mayonaise. Leg de twee helften op elkaar.
3. Leg het Turks brood in een grote koekenpan en verwarm op laag tot middelhoog vuur. Bak de tosti gedurende 8-10 minuten, tot de kaas is gesmolten. Let op dat de onderkant niet verbrandt. Draai de tosti om en bak nog 3-5 minuten.
4. Leg de tosti op een plank en snijd in 8 stukken. Serveer twee stukken per persoon op een bordje.
Meer recepten in de categorie