Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige kimchitosti’s met belegen kaas

Pittige kimchitosti’s met belegen kaas

Ingrediënten

  • 500 gram Turks brood
  • 3 eetlepel Olijfolie mild
  • 300 gram Belegen kaas
  • 3 stuks Bosui
  • 250 gram Kimchi
  • 3 eetlepel Mayonaise
Pittige kimchitosti’s met belegen kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Halveer het Turks brood zodat je twee grote ronde stukken hebt. Smeer de buitenkant in met olijfolie. Schaaf de kaas in plakjes en snijd de bosui in schuine, dunne stukjes.
  2. 2. Leg de twee stukken met de oliekant naar beneden. Beleg de onderkant met de 200 g van de kaas, kimchi en bosui. Zorg dat de kimchi en bosui goed verdeeld zijn. Top met de resterende kaas. Besmeer de bovenkant vanbinnen met de mayonaise. Leg de twee helften op elkaar.
  3. 3. Leg het Turks brood in een grote koekenpan en verwarm op laag tot middelhoog vuur. Bak de tosti gedurende 8-10 minuten, tot de kaas is gesmolten. Let op dat de onderkant niet verbrandt. Draai de tosti om en bak nog 3-5 minuten.
  4. 4. Leg de tosti op een plank en snijd in 8 stukken. Serveer twee stukken per persoon op een bordje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 647
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 65 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 27 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 17
  • Vezels 4