Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige mangosalsa met rode ui

Pittige mangosalsa met rode ui

Ingrediënten

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 3 el wittewijnazijn
  • 1 rode peper
  • 2 el biologische koriander, fijngehakt
  • 1 mango, geschild, in blokjes van 1/2 cm
Pittige mangosalsa met rode ui product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui en meng met de wittewijnazijn. Laat circa 5 minuten marineren.
  2. Snijd de rode peper fijn (naarwens al dan niet met zaadjes) en voeg met de mangoblokjes en 2 eetlepels koriander toe aan de gemarineerde ui.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Lekker bij gegrild gevogelte.

    Voedingswaarde

  • Kcal 45
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 10 g
  • Vet 0 g