1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige mangosalsa met rode ui

Pittige mangosalsa met rode ui

Pittige mangosalsa met rode ui product foto
  • Ingredienten:

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 3 el wittewijnazijn
  • 1 rode peper
  • 2 el biologische koriander, fijngehakt
  • 1 mango, geschild, in blokjes van 1/2 cm
Bereiden
Snipper de rode ui en meng met de wittewijnazijn. Laat circa 5 minuten marineren.
Snijd de rode peper fijn (naarwens al dan niet met zaadjes) en voeg met de mangoblokjes en 2 eetlepels koriander toe aan de gemarineerde ui.
Breng op smaak met zout en peper.
Lekker bij gegrild gevogelte.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 10 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 45
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie