
Pittige rode-bietspaghetti met feta
4 pers.
ca. 15 min
Overig
Ingrediënten
1 pak Spaghetti Naturel (250 g)
5 el olijfolie
1 teentje knoflook
1 rode peper, fijngesneden
1 zak groentespaghetti rode biet (PLUS, 275 g)
4 el rodewijnazijn
100 g feta
4 el groene pesto (PLUS Moment)
Bereidingswijze
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan met ruim water en wat zout.
Verhit de olie in een ruime koekenpan, fruit de knoflook en peper zonder te kleuren. Voeg de bietenspaghetti toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en de azijn. Roer de spaghetti erdoor.
Verdeel de bietenspaghetti over 4 kommetjes. Verkruimel de feta erover en schep er een lepel pesto op.
Variatietip!
Serveer de bietenspaghetti zonder pasta als voorgerecht in een blaadje kropsla met verkruimelde geitenkaas en een sinaasappeldressing.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
580 kcal
Vetten
35 gram
Koolhydraten
51 gram
Eiwitten
13 gram
Meer recepten in de categorie