Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige rode-bietspaghetti met feta

Pittige rode-bietspaghetti met feta

Ingrediënten

  • 1 pak Spaghetti Naturel (250 g)
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 zak groentespaghetti rode biet (PLUS, 275 g)
  • 4 el rodewijnazijn
  • 100 g feta
  • 4 el groene pesto (PLUS Moment)
Pittige rode-bietspaghetti met feta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan met ruim water en wat zout.
  2. Verhit de olie in een ruime koekenpan, fruit de knoflook en peper zonder te kleuren. Voeg de bietenspaghetti toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en de azijn. Roer de spaghetti erdoor.
  3. Verdeel de bietenspaghetti over 4 kommetjes. Verkruimel de feta erover en schep er een lepel pesto op.

Variatie

Serveer de bietenspaghetti zonder pasta als voorgerecht in een blaadje kropsla met verkruimelde geitenkaas en een sinaasappeldressing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 580
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 51 g
  • Vet 35 g