1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige rode-bietspaghetti met feta

Pittige rode-bietspaghetti met feta

Pittige rode-bietspaghetti met feta product foto
  • Ingredienten:

  • 1 pak Spaghetti Naturel (250 g)
  • 5 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 zak groentespaghetti rode biet (PLUS, 275 g)
  • 4 el rodewijnazijn
  • 100 g feta
  • 4 el groene pesto (PLUS Moment)
Bereiden
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan met ruim water en wat zout.
Verhit de olie in een ruime koekenpan, fruit de knoflook en peper zonder te kleuren. Voeg de bietenspaghetti toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en de azijn. Roer de spaghetti erdoor.
Verdeel de bietenspaghetti over 4 kommetjes. Verkruimel de feta erover en schep er een lepel pesto op.
Variatie
Serveer de bietenspaghetti zonder pasta als voorgerecht in een blaadje kropsla met verkruimelde geitenkaas en een sinaasappeldressing.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 51 g
  • vet
  • 35 g
  • Kcal
  • 580
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie