Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige tomaatboter

Pittige tomaatboter

Ingrediënten

  • 1/3 pakje ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 3 zongedroogde tomaten op olie
  • 1 teen knoflook
  • mespunt cayennepeper
Pittige tomaatboter product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer de tomaten en knoflook met de staafmixer.
  2. Prak er boter door en breng op smaak met een mespuntje cayennepeper.
  3. Schep de boter in een kommetjs en strijk glad. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om stevig te worden.

Variatie

Schep de kruidenboter op een vel vershoudfolie en rol de boter als een snoepje op. Leg het rolletje in de koelkast om weer stevig te worden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 165
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 18 g