
Pizza frutti di mare
4 pers.
ca. 50 min
Italiaans
Ingrediënten
1 pakje pizzadeeg (8 plakjes, diepvries)
1 pot pastasaus picante (300 g, PLUS)
1 zakje Goudse belegen geraspte kaas (175 g)
1 zak fruits de mer, gekookt (300 g, vriesvers)
100 g tuinerwten (vriesvers)
100 g tuinbonen (vriesvers)
EXTRA bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwijder de folie. Leg ze in 2 rijen van 4 naast elkaar op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat ze een beetje overlappen. Druk de plakjes goed aan.
Bak de pizzabodem 5 minuten in het midden van de oven.
Bestrijk de bodem met de pastasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel de fruits de mer, tuinerwten en tuinbonen over de pizza en bak de pizza in 20 - 25 minuten gaar in de oven. Top af met versgemalen zwarte peper.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
575 kcal
Vetten
20 gram
Koolhydraten
62 gram
Eiwitten
32 gram