Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza frutti di mare

Pizza frutti di mare

Ingrediënten

  • 1 pakje pizzadeeg (8 plakjes, diepvries)
  • 1 pot pastasaus picante (300 g, PLUS)
  • 1 zakje Goudse belegen geraspte kaas (175 g)
  • 1 zak fruits de mer, gekookt (300 g, vriesvers)
  • 100 g tuinerwten (vriesvers)
  • 100 g tuinbonen (vriesvers)
  • EXTRA bakplaat, bakpapier
Pizza frutti di mare product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwijder de folie. Leg ze in 2 rijen van 4 naast elkaar op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat ze een beetje overlappen. Druk de plakjes goed aan.
  2. Bak de pizzabodem 5 minuten in het midden van de oven.
  3. Bestrijk de bodem met de pastasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel de fruits de mer, tuinerwten en tuinbonen over de pizza en bak de pizza in 20 - 25 minuten gaar in de oven. Top af met versgemalen zwarte peper.

    Voedingswaarde

  • Kcal 575
  • Eiwit 32 g
  • Koolhydraten 62 g
  • Vet 20 g