Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas

Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas

Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 150 g pastasaus tradizionale (pot 300 g)
  • 4 bloemkool­ pizzabodems
  • 450 g verse spinazie, gewassen en niet nat
  • 4 tl kappertjes
  • 60 g Grana padano kaas, geraspt
  • 4 el mascarpone (kaas)
Bereiden
Verhit de oven op 200 °C.
Snij de mozzarellabollen in 4 dikke plakken en dep droog met keukenpapier. Verdeel de saus over de 4 pizzabodems en verdeel daar de spinazie over. Verdeel de mascarpone met een theelepel in ‘plukjes’ over de pizza’s en strooi ook de kappertjes en Grana padano erover. Breng op smaak met peper en zout.
Leg op elke pizza twee plakken mozzarella en bak de pizza’s in ± 8-­9 min. af.

Voedingswaarde

eiwit
33 g
koolhydraten
79 g
vet
31 g
Kcal
740