Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas

Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas

Ingrediënten

  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 150 g pastasaus tradizionale (pot 300 g)
  • 4 bloemkool­ pizzabodems
  • 450 g verse spinazie, gewassen en niet nat
  • 4 tl kappertjes
  • 60 g Grana padano kaas, geraspt
  • 4 el mascarpone (kaas)
Pizza met bloemkoolbodem en drie soorten kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven op 200 °C.
  2. Snij de mozzarellabollen in 4 dikke plakken en dep droog met keukenpapier. Verdeel de saus over de 4 pizzabodems en verdeel daar de spinazie over. Verdeel de mascarpone met een theelepel in ‘plukjes’ over de pizza’s en strooi ook de kappertjes en Grana padano erover. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Leg op elke pizza twee plakken mozzarella en bak de pizza’s in ± 8-­9 min. af.

    Voedingswaarde

  • Kcal 740
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 79 g
  • Vet 31 g