Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza met gegrilde aubergine en brie

Pizza met gegrilde aubergine en brie

Ingrediënten

  • 3 stuks aubergines
  • 200 gram brie
  • 250 gram cherrytomaten
  • 125 gram groene pesto
  • 2 pakken pizzadeeg
  • 50 gram pijnboompitten
  • 1 theelepel oregano
  • 75 gram rucola
Pizza met gegrilde aubergine en brie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de aubergine over de lengte in dunne plakken en bestrijk met olie. Snijd de brie in plakken en halveer de cherrytomaten.
  2. Verhit een grillpan en grill de aubergine tot er mooie grill strepen ontstaan.
  3. Meng de pesto met de tomatensaus en smeer uit over de pizzabodems, leg de aubergines en brie erop en garneer met pijnboompitten en oregano. Bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de rucola met de cherrytomaatjes en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
  5. Serveer de pizza’s met de rucola salade
  6. Tip: Lekker met Parmezaanse kaas door de rucola salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 775
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 69 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 31 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 11