

Pizza sliders
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
8.41 voor 4 pers.
Ingrediënten
8 stuks Witte bollen
250 gram Passata
1 eetlepel Oregano
150 gram Mozzarella
125 gram Salami
1 stuk Rode uien
50 gram Roomboter
1 theelepel Knoflookpoeder
2 takjes Peterselie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng de passata op smaak met de oregano en wat zout, roer door. Snij de rode ui in halve ringen.
2. Snij de bollen open en leg in 2 rijen van 4 broodjes tegen elkaar aan op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer in met de passata. Verdeel de geraspte mozzarella, de salami en de rode ui hier overheen en leg de bovenkant van de broodjes erop.
3. Smelt de boter in een steelpan en hak intussen de peterselie fijn. Voeg de knoflookpoeder en peterselie aan de boter toe, meng door.
4. Smeer de bovenkant van de broodjes in met de boter en bak 10 minuten af in de oven, tot de kaas gesmolten is. Serveer direct nadat de broodjes uit de oven komen.
5. Tip: Voeg extra groente toe, zoals gegrilde paprika of gebakken champignons.
Meer recepten in de categorie