Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Plaatpizza met spinazie, brie en walnoten

Plaatpizza met spinazie, brie en walnoten

Ingrediënten

  • 1 pak pizzadeeg
  • 450 gram verse spinazie
  • 100 gram brie
  • 2 handjes walnoten
  • 2 eetlepels honing
Plaatpizza met spinazie, brie en walnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 210 graden en breng een pan met water aan de kook.
  2. 2. Voeg de spinazie beetje bij beetje in de pan met water en kook tot alle blaadjes geslonken zijn. Giet de spinazie af in een vergiet en druk voorzichtig het meeste vocht eruit.
  3. 3. Rol het pizzadeeg inclusief het bakpapier direct af op de bakplaat en verdeel de bijgeleverde tomatensaus over het deeg.
  4. 4. Snijd de brie in gelijke plakjes en hak de walnoten grof.
  5. 5. Beleg de bodem met de spinazie, de brie en de walnoten en plaats de pizza 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  6. 6. Garneer de pizza met de honing en verdeel over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 390
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 35 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 5