Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Poké to go

Poké to go

Ingrediënten

  • 1/2 pak zilvervliesrijst met quinoa en spelt (275 gram)
  • 3 el sushi-azijn (Saitaku)
  • 1 tl fijne kristalsuiker
  • 4 el sesamzaad, geroosterd
  • 400 g broccoli
  • 1 zakje snoepgoed radijsmix (200 gram)
  • 1 blikje Edamame bonen (155 gram, Bonduelle)
  • 4 el wasabi mayonaise (fles, Saitaku)
Poké to go product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in 8 min. gaar. Besprenkel de hete rijst met de azijn, voeg de suiker, sesamzaad en zout naar smaak toe en schep goed om.
  2. Maak kleine roosjes van 1 cm van de broccoli en kook ze in 4 min. beetgaar. Spoel koud onder de kraan. Snijd de radijs in schijfjes. Doe de rijst in 2 afsluitbare bakjes, verdeel de broccoli, radijs en edamame erover. Neem de fles wasabi mayo mee voor extra pit!