
Pompoensoep met kaasuienbrood
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 PLUS pureersoep pompoen
2 teentjes knoflook
500 gram witlof
100 gram pistachenoten
4 stuks kaasbroodjes
125 gram zure room
1 el mosterd
Bereidingswijze
1. Pel en snijd de knoflook. Halveer de witlof en snijd grof. Pel de pistachenoten.
2. Bereid de kaasuienbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Bereid de pureersoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de knoflook toe en meng met de zure room en mosterd.
4. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de witlof en pistachenoten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1642 Kj
Calorieën
390 kcal
Vetten
22 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
33 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
12 gram
Meer recepten in de categorie