Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pompoensoep met kaasuienbrood

Pompoensoep met kaasuienbrood

Ingrediënten

  • 2 PLUS pureersoep pompoen
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gram witlof
  • 100 gram pistachenoten
  • 4 stuks kaasbroodjes
  • 125 gram zure room
  • 1 el mosterd
Pompoensoep met kaasuienbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snijd de knoflook. Halveer de witlof en snijd grof. Pel de pistachenoten.
  2. 2. Bereid de kaasuienbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Bereid de pureersoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de knoflook toe en meng met de zure room en mosterd.
  4. 4. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de witlof en pistachenoten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 390
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 33 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 22 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 6