
Pompoensoep met spinazie en knoflookyoghurt
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
1 PLUS Verspakket pompoensoep
200 g gewassen spinazie (koelvers)
½ teen knoflook, geperst
4 el Turkse yoghurt
8 sneden Korenlanders van PLUS Donker
Bereidingswijze
Bereid de pompoensoep volgens de aanwijzingen op het verspakket.
Voeg de spinazie in porties toe en laat het blad in de warme soep slinken. Roer de knoflook door de yoghurt.
Schep de soep in 4 kommen. Schep in elke kom een lepel knoflookyoghurt. Bestrooi met peper naar smaak. Serveer met het brood.
Variatietip
Rooster het brood krokant. Verkruimel tot grove croutons voor in de soep of serveer als toast bij de soep. Brood van 1-2 dagen oud is ideaal hiervoor.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
334 kcal
Vetten
8 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
48 gram
Waarvan suikers
13 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
13 gram
Zout
2.80 gram
Meer recepten in de categorie