
Portobello met kruidenkaas
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
2 schalen Portobello's met kruidenkaas en bospaddenstoelen (à 2 stuks, PLUS Moment)
1 stokbrood
2 el olijfolie
1 teen knoflook, schoongemaakt
50 g pecannoten
1 zak krulslamelange (100 g)
5 el honing-mosterddressing
Bereidingswijze
Bereid de Portobello’s met kruidenkaas en bospaddenstoelen volgens de aanwijzingen op verpakking.
Snijd 8 plakjes stokbrood lang en schuin af. Bestrijk met 2 eetlepels olijfolie. Leg de plakjes op een bakplaat en rooster de laatste 6 minuten mee in de oven.
Bestrijk de warme crostini’s vervolgens met de knoflook.
Rooster de pecanoten in een droge koekenpan in circa 5 minuten krokant, laat ze afkoelen en hak ze grof.
Schep de krulsla melange in een schaal om met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de paddenstoelen over 4 borden, leg er een toef sla bij en bestrooi met de nootjes. Serveer met de warme knoflookcrostini’s.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
465 kcal
Vetten
37 gram
Koolhydraten
22 gram
Eiwitten
9 gram
Meer recepten in de categorie