Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Portobello met kruidenkaas

Portobello met kruidenkaas

Ingrediënten

  • 2 schalen Portobello's met kruidenkaas en bospaddenstoelen (à 2 stuks, PLUS Moment)
  • 1 stokbrood
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, schoongemaakt
  • 50 g pecannoten
  • 1 zak krulslamelange (100 g)
  • 5 el honing-mosterddressing
Portobello met kruidenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de Portobello’s met kruidenkaas en bospaddenstoelen volgens de aanwijzingen op verpakking.
  2. Snijd 8 plakjes stokbrood lang en schuin af. Bestrijk met 2 eetlepels olijfolie. Leg de plakjes op een bakplaat en rooster de laatste 6 minuten mee in de oven.
  3. Bestrijk de warme crostini’s vervolgens met de knoflook.
  4. Rooster de pecanoten in een droge koekenpan in circa 5 minuten krokant, laat ze afkoelen en hak ze grof.
  5. Schep de krulsla melange in een schaal om met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de paddenstoelen over 4 borden, leg er een toef sla bij en bestrooi met de nootjes. Serveer met de warme knoflookcrostini’s.

    Voedingswaarde

  • Kcal 465
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 37 g