1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Portobello met kruidenkaas

Portobello met kruidenkaas

Portobello met kruidenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 2 schalen Portobello's met kruidenkaas en bospaddenstoelen (à 2 stuks, PLUS Moment)
  • 1 stokbrood
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, schoongemaakt
  • 50 g pecannoten
  • 1 zak krulslamelange (100 g)
  • 5 el honing-mosterddressing
Bereiden
Bereid de Portobello’s met kruidenkaas en bospaddenstoelen volgens de aanwijzingen op verpakking.
Snijd 8 plakjes stokbrood lang en schuin af. Bestrijk met 2 eetlepels olijfolie. Leg de plakjes op een bakplaat en rooster de laatste 6 minuten mee in de oven.
Bestrijk de warme crostini’s vervolgens met de knoflook.
Rooster de pecanoten in een droge koekenpan in circa 5 minuten krokant, laat ze afkoelen en hak ze grof.
Schep de krulsla melange in een schaal om met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de paddenstoelen over 4 borden, leg er een toef sla bij en bestrooi met de nootjes. Serveer met de warme knoflookcrostini’s.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 37 g
  • Kcal
  • 465
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie