

Procureurgyros flatbread
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
10.28 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Komkommer
250 gram Griekse yoghurt
1 Teen Knoflook
1 eetlepel Dille
1 pak Procureurlapje black garlic
1 theelepel Komijn gemalen
2 stuks Trostomaten
1 stuk Rode uien
4 stuks Flatbread
100 gram Feta
Bereidingswijze
1. Rasp de helft van de komkommer, knijp zoveel mogelijk vocht eruit en meng met de Griekse yoghurt, een fijngehakte teen knoflook en de dille.
2. Snijd de rest van de komkommer in blokjes, snijd de tomaat ook in blokjes en de ui in halve ringen. Meng door en breng op smaak met een snufje zout.
3. Snijd de procureurlapjes in reepjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de reepjes, samen met de komijnpoeder, tot dit gaar is. Verhit intussen de flatbread zoals op de verpakking vermeld staat.
4. Beleg de flatbreads met de yoghurtsaus, de procureurreepjes, wat van de salade en als laatste wat verkruimelde feta.
Meer recepten in de categorie