
Profiteroles met mango, witte chocolade en speculaascrumble
dessert
4 pers.
ca. 20 min
17.94 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Eat me mango
100 gram Witte chocolade
75 gram Speculaasbrokken
20 stuks Slagroomsoesjes
1 stuk Limoen
Bereidingswijze
1. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pitten. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer met een staafmixer of in een blender tot een gladde saus.
2. Hak de chocolade grof en doe in een hittebestendige kom. Verwarm boven een pan met water au bain-marie tot de chocolade is gesmolten. Hak de speculaasbrokken fijn.
3. Verdeel de soesjes over vier glazen schaaltjes. Verdeel de mangosaus en witte chocolade in dunne sliertjes over de soesjes. Doe dit zo snel mogelijk zodat je strakke, dunne sliertjes krijgt.
4. Rasp een beetje limoenrasp boven de soesjes en maak af met de speculaascrumble.
Meer recepten in de categorie