Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pulled beef wraps met avocado, koriander en zure room

Pulled beef wraps met avocado, koriander en zure room

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 rijpe tomaten
  • 800 g stooflappen
  • ½ tl gemalen komijn
  • ½ kaneel
  • ½ paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • ½ tl cacao
  • 3 el donkerbruine basterdsuiker
  • 1 laurierblaadje
  • 250 ml runder- of kippenbouillon van 1 blokje
  • 400 g kidneybonen
  • 8 tortilla’s
  • 2 avocado’s
  • 2 limoenen
  • 1 bosje koriander
  • 200 g zure room
  • 8 blaadjes (krop)sla
  • pittige saus
Pulled beef wraps met avocado, koriander en zure room product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in ringen, de knoflook en tomaat in grove stukken.
  2. Meng samen met de stooflappen, specerijen, cacao, basterdsuiker en laurier in een grote braadpan.
  3. Giet de bouillon op het vlees en breng op middelhoog vuur aan de kook.
  4. Draai het vuur laag en laat met de deksel schuin op de pan ongeveer 2,5 uur sudderen.
  5. Voeg het laatste half uur de kidneybonen toe.
  6. Verwarm vlak voordat je aan tafel gaat de bloemtortilla’s volgens de verpakking.
  7. Snijd de avocado’s in plakjes, de limoenen in partjes en de koriander in grove stukken.
  8. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar en serveer met alle ingrediënten in verschillende schaaltjes.
  9. Vul de wraps aan tafel.