Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Purple rain cocktail

Purple rain cocktail

Ingrediënten

  • 3 el g blauwe bessen (ontdooid)
  • 6 el kristalsuiker
  • 6 tl cassis limonadesiroop (PLUS 75 cl)
  • 1 fles Prosecco spumante Treviso brut (75 cl)
  • 6 champagnecoupes
Purple rain cocktail product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Drankje
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Bewaar 6 blauwe bessen voor garnering en prak de rest zo fijn mogelijk met een vork. Roer ½ theelepel pulp door de suiker tot een mooie paarse suiker en strooi op een bord. Doop de rand van de glazen in water en doop vervolgens in de suiker. Laat even drogen.
  2. Verdeel de rest van de pulp over de glazen en voeg aan elk glas een theelepel siroop toe. Vul aan met de Prosecco.

Variatie

Garneer de glazen dan met een partje pitahaya op de rand. Feest! Probeer ook de kidsvariant: maak voor de kids een roze cocktail van frambozensiroop met fruit en bruiswater.

    Voedingswaarde

  • Kcal 135
  • Eiwit 0 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 0 g