
Quessadillas met avocado en hummus
4 pers.
ca. 15 min
Mexicaans
Ingrediënten
4 tortillawraps
200 gram hummus naturel
20 gram koriander
2 avocado's
2 stengels lente-uitjes
100 gram witte kaas
Bereidingswijze
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken. Snijd de lente-ui in ringen, hak de koriander fijn en kruimel de witte kaas.
Bestrijk één helft van een tortilla met een flinke laag hummus en beleg vervolgens met wat plakken avocado, de lente-ui, de koriander en de witte kaas. Vouw de andere helft van de tortilla eroverheen en druk goed aan. Herhaal deze stap met de overige tortilla’s.
Verhit een koekenpan en bak de quesadillas in een droge pan aan beide kanten in 4 minuten krokant.
Verdeel de quesadillas over de borden en garneer met wat extra witte kaas en koriander.