Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Quiche met zalm en broccoli

Quiche met zalm en broccoli

Ingrediënten

  • 1 pakje diepvriesbladerdeeg (8 plakjes)
  • ca. 10 g boter voor het invetten
  • 4 eieren
  • zout en versgemalen peper
  • 125 ml slagroom (Melkan)
  • 300 g broccoli, in kleine roosjes
  • 300 g zalm, in blokjes
  • taartvorm Ø 22/24 cm
Quiche met zalm en broccoli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Voorbereiden

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180ºC. Besmeer bodem en zijkanten van de taartvorm in met boter. Bedek bodem en zijkanten met de plakjes deeg en druk de naden goed tegen elkaar aan. Snijd overtollig deeg eraf. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de bodem. Klop de eieren met een beetje zout en peper los in de slagroom.

Bereidingswijze

  1. Verdeel de broccoliroosjes en zalmblokjes over de deegbodem. Giet het eimengsel erbovenop. Bak de quiche in circa 30-40 minuten gaar.oventijd niet meegerekend

    Voedingswaarde

  • Kcal 515
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Vet 40 g