

Ratatouille salade
Lunch
4 pers.
ca. 30 min
Frans
7.35 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Courgette
1 stuk Aubergine
2 stuks Paprika
1 Blik Gepelde tomaten
3 eetlepel Olijfolie
2 eetlepel Rode wijnazijn
1 Bol Mozzarella
1 takjes Basilicum
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Snij de courgette en aubergine in plakken, maak de paprika schoon en snij in brede stroken.
2. Meng de groenten met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Gril de courgette, aubergine en paprika tot deze gaar zijn, zo’n 3 a 4 minuten per kant.
3. Doe de tomaten, zonder het sap, in een grote kom en knijp of stamp fijn. Voeg de gegrilde groenten, de rode wijnazijn en de in stukken gescheurde mozzarella hieraan toe. Breng op smaak met peper en zout en meng alles goed door.
4. Dien op met verse basilicum en serveer met stokbrood.
Meer recepten in de categorie