
Rauwe ham met appel en geitenkaas
Voorgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Mediterraans
Ingrediënten
12 plakken rauwe ham
2 appels (geschild, in miniblokjes)
150 gram zachte geitenkaas (verkruimeld)
1 theelepel verse tijm (gehakt)
1 eetlepel honing
5 walnoten (gehakt)
0 tuinkers (om te garneren)
0 verse bieslook (om te garneren)
Bereidingswijze
1. Leg de plakken rauwe ham naast elkaar op een plank. Meng de appelblokjes met geitenkaas, tijm, peper, honing en walnoten.
2. Verdeel de vulling over de hamplakken en vorm er rolletjes van.
3. Leg tuinkers of veldsla op 4 borden en leg de rolletjes erop. Garneer met sprieten bieslook.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
215 kcal
Vetten
12 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
13 gram
Eiwitten
13 gram
Meer recepten in de categorie