

Ravioli ovenschotel
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.60 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Uien
3 tenen Knoflook
3 eetlepel Olijfolie mild
1 pot Passata rustica
2 theelepel Oregano
2 stuks Plus ravioli 3 kazen
2 stuks Mozzarella
1 Zakje Rucola
1 eetlepel Rode wijnazijn
100 gram Cherrytomaten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
3. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot dit zacht begint te worden. Voeg de passata rustica en de oregano toe en laat 10 minuten inkoken, breng op smaak met peper en zout.
4. Verdeel een laagje saus in een ovenschaal en leg hier de (ongekookte) ravioli op. Herhaal met laagjes saus en pasta tot de ravioli op is. Eindig met een laagje saus. Scheur of snijd de mozzarella in stukken en verdeel over de saus.
5. Bak 15 tot 20 minuten af in de oven, tot de ravioli gaar is.
6. Meng intussen de rucola met de overige 2 el olijfolie en de rode wijnazijn. Halveer de cherrytomaten en meng door de salade heen. Serveer bij de ravioli ovenschotel.
Meer recepten in de categorie