
Raviolini met provolone en kruidenolie
4 pers.
ca. 15 min
Italiaans
Ingrediënten
3 el peterselie, fijngehakt
2 el bieslook, fijngehakt
1 teen knoflook, geperst
50 ml extra vierge olijfolie
1 pak raviolini basilicum en provolone (250 g, PLUS)
40 g Parrano-snippers (zakje 80 g)
Bereidingswijze
Roer de fijngehakte peterselie en bieslook met de knoflook en de olijfolie door elkaar. Breng de kruidenolie op smaak met zout en peper.
Kook de raviolini basilicum en provolone kaas volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met zout beetgaar.
Giet de pasta af en verdeel over kleine kommetjes. Schep de kruidenolie eroverheen. Strooi de Parrano-snippers over de pasta. Bestrooi met grofgesneden bieslook.
Variatietip!
Scheur 75 gram parmaham (Crudi met kroon) in slierten en leg ze krullend op de pasta.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
325 kcal
Vetten
22 gram
Koolhydraten
22 gram
Eiwitten
9 gram
Meer recepten in de categorie