Raviolini met provolone en kruidenolie - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Raviolini met provolone en kruidenolie

Raviolini met provolone en kruidenolie

Raviolini met provolone en kruidenolie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 el peterselie, fijngehakt
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 50 ml extra vierge olijfolie
  • 1 pak raviolini basilicum en provolone (250 g, PLUS)
  • 40 g Parrano-snippers (zakje 80 g)
Bereiden
Roer de fijngehakte peterselie en bieslook met de knoflook en de olijfolie door elkaar. Breng de kruidenolie op smaak met zout en peper.
Kook de raviolini basilicum en provolone kaas volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met zout beetgaar.
Giet de pasta af en verdeel over kleine kommetjes. Schep de kruidenolie eroverheen. Strooi de Parrano-snippers over de pasta. Bestrooi met grofgesneden bieslook.
Variatie
Scheur 75 gram parmaham (Crudi met kroon) in slierten en leg ze krullend op de pasta.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
22 g
vet
22 g
Kcal
325