Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Raviolini met provolone en kruidenolie

Raviolini met provolone en kruidenolie

Ingrediënten

  • 3 el peterselie, fijngehakt
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 50 ml extra vierge olijfolie
  • 1 pak raviolini basilicum en provolone (250 g, PLUS)
  • 40 g Parrano-snippers (zakje 80 g)
Raviolini met provolone en kruidenolie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Roer de fijngehakte peterselie en bieslook met de knoflook en de olijfolie door elkaar. Breng de kruidenolie op smaak met zout en peper.
  2. Kook de raviolini basilicum en provolone kaas volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met zout beetgaar.
  3. Giet de pasta af en verdeel over kleine kommetjes. Schep de kruidenolie eroverheen. Strooi de Parrano-snippers over de pasta. Bestrooi met grofgesneden bieslook.

Variatie

Scheur 75 gram parmaham (Crudi met kroon) in slierten en leg ze krullend op de pasta.

    Voedingswaarde

  • Kcal 325
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 22 g