Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Regenboog lunchtrommel

Regenboog lunchtrommel

Ingrediënten

  • 2 snoepgoed komkommertjes
  • ½ appel
  • 1 trosje rode druiven
  • 6 snoeptomaatjes
  • 1 el bruine amandelen (bakje 100 g)
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • PLUS margarine Goed begin
  • 1 plak 30+ kaas
  • 1 el 100% pindakaas
Regenboog lunchtrommel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 1 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd de komkommertjes in de lengte in 4 dunne sticks. Halveer de halve appel ongeschild, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in parten. Verdeel de komkommer, de appelpartjes, gehalveerde druiven en gehalveerde snoeptomaatjes en de amandelen over de verschillende compartimenten.
  2. 2 Bestrijk de sneetjes brood met margarine, beleg eentje met kaas en de ander met pindakaas. Halveer, leg op elkaar en snijd doormidden. Steek in elk kwart stukje brood een prikker.

Variatie

TIP: Vervang het brood door luchtige volkoren crackers (PLUS) en doe wat hummus in een bakje. Dan kun je de crackers in de hummus dippen. | TIP: Gebruik papieren of siliconen cupcakevormpjes als compartimenten en leg alles zo veel mogelijk op kleur, als een regenboog. | LET OP: Amandelen vanaf 5 jaar of ouder, omdat tandjes anders niet sterk genoeg zijn om amandelen fijn te kauwen en dan kunnen ze zich verslikken en stikken.

    Voedingswaarde

  • Kcal 526
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 44 g
  • Vet 26 g