Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Regenboog rauwkostsandwich met Korenlanders zonnevloer

Regenboog rauwkostsandwich met Korenlanders zonnevloer

Ingrediënten

  • 150 g gesneden rode kool (zak, 300 g)
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el olijfolie extra vergine
  • 12 sneetjes volkoren zonnevloer (Korenlanders)
  • 4 el mayonaise
  • 4 el hummus
  • 4 trostomaten
  • 1 gele paprika
  • 4 snackkomkommers
  • 100 g rauwkost wortel julienne
  • 4 el groene pesto (Biologisch PLUS)
  • 4-8 blaadjes kropsla
  • Benodigdheden: 8 satéprikkers
Regenboog rauwkostsandwich met Korenlanders zonnevloer product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Besprenkel de rode kool met de azijn en olijfolie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrijk 8 sneetjes brood dun met mayonaise aan 1 kant en de overige 4 sneetjes aan beide kanten met hummus.
  2. 2 Snijd de trostomaten in plakjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne, lange repen. Snijd de snackkomkommers in de lengte in dunne plakjes.
  3. 3 Beleg de 4 sneetjes brood met mayonaise met rode kool, tomaat en wortel. Leg het hummus-sneetje erop, beleg met paprika, snackkomkommer, groene pesto en sla. Dek af met de laatste sneetjes met mayonaise naar beneden en halveer ze. Steek in elke helft een satéprikker.

    Voedingswaarde

  • Kcal 649
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 47 g
  • Vet 40 g