Rib/haaskarbonade met roergebakken groenterijst - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rib/haaskarbonade met roergebakken groenterijst

Rib/haaskarbonade met roergebakken groenterijst

Rib/haaskarbonade met roergebakken groenterijst product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 PLUS rib/haaskarbonades
  • 1 pakje PLUS witte rijst 400 gram
  • 2 el wokolie
  • 1 zakje Oosterse wokgroenten 400 gram
  • 1 bakje PLUS Moment Zoete trostomaatjes 200 gram
  • 1 el olie
  • 1 flesje Yil’driz Vietnamese sambalsaus 160ml
  • Peper
  • Zout
Bereiden
Kruid de karbonades met peper en zout.
Kook vervolgens de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een wok met wokolie en bak de roerbakgroenten kort op hoog vuur. Voeg de rijst en trostomaatjes er aan toe en laat even meebakken.
Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak de karbonades op niet te hoog vuur goudbruin en gaar.
Schep de groenterijst op de borden en leg de karbonade erbij. Serveer met de sambalsaus.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
25 g
vet
15 g
Kcal
330