Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten

Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten

Ingrediënten

  • 1 fles(jes) bakboter
  • 4 stuk(ken) rib-/haaskarbonades
  • 1 zak(je) Stroganoffsaus
  • 1 pak(ken) PLUS Basmati rijst (Fairtrade)
  • 1 pot(ten) peper en zout
  • 1 pak(je) tomatenblokjes
  • 300 g panklare sperziebonen
  • 1 pak(je) spekreepjes
Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de karbonades met peper en zout. Verhit een koekenpan met boter en bak de karbonades goudbruin en net gaar.
  2. Kook ondertussen de rijst met wat zout net gaar en laat onder een deksel uitstomen. Kook de sperziebonen in water met wat zout net gaar. Giet ze af, spoel koud en snijd fijn.
  3. Bak vervolgens de spekreepjes krokant in een koekenpan, voeg de boontjes er aan toe en warm door. Op het laatst de tomaatblokjes toevoegen en op smaak brengen met peper.
  4. Verwarm de stroganoffsaus in een pannetje.
  5. Schep de groenten en rijst op de borden en leg de karbonade erbij. Giet als laatste de jus over het vlees.

Variatie

Wijntip: Pinot Noir Vieilles Vignes

    Voedingswaarde

  • Kcal 434
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Vet 25 g