1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten

Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten

Rib-/Haaskarbonade Stroganoff met rijst en groenten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 fles(jes) bakboter
  • 4 stuk(ken) rib-/haaskarbonades
  • 1 zak(je) Stroganoffsaus
  • 1 pak(ken) PLUS Basmati rijst
  • 1 pot(ten) peper en zout
  • 1 pak(je) tomatenblokjes
  • 300 g panklare sperziebonen
  • 1 pak(je) spekreepjes
Bereiden
Kruid de karbonades met peper en zout. Verhit een koekenpan met boter en bak de karbonades goudbruin en net gaar.
Kook ondertussen de rijst met wat zout net gaar en laat onder een deksel uitstomen. Kook de sperziebonen in water met wat zout net gaar. Giet ze af, spoel koud en snijd fijn.
Bak vervolgens de spekreepjes krokant in een koekenpan, voeg de boontjes er aan toe en warm door. Op het laatst de tomaatblokjes toevoegen en op smaak brengen met peper.
Verwarm de stroganoffsaus in een pannetje.
Schep de groenten en rijst op de borden en leg de karbonade erbij. Giet als laatste de jus over het vlees.
Variatie
Wijntip: Pinot Noir Vieilles Vignes
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 434
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie