Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ribeyespies met rozemarijn en paprika

Ribeyespies met rozemarijn en paprika

Ingrediënten

  • 2 tl mosterdpoeder
  • 1 tl suiker
  • 1 el gerookte paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 600 g ribeye
  • 4 rode paprika's
  • 4 grote dikke takken rozemarijn
  • 2 tl zout
  • Extra: barbecue, aluminiumfolie en een rasp
Ribeyespies met rozemarijn en paprika product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade met elkaar (mosterdpoeder, suiker, gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder).
  2. Snijd de ribeye in blokjes van circa 4 bij 4 centimeter en marineer het vlees.
  3. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes. Ris de rozemarijn en gebruik de takjes om het vlees en de paprikablokjes er om en om aan te rijgen.
  4. Gril de spiesjes om en om op de barbecue in circa 8 minuten gaar. Breng op smaak met zout.

Variatie

Lekker met een frisse salade van pesto en tomaat