Ribeyespies met rozemarijn en paprika - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ribeyespies met rozemarijn en paprika

Ribeyespies met rozemarijn en paprika

Ribeyespies met rozemarijn en paprika product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 tl mosterdpoeder
  • 1 tl suiker
  • 1 el gerookte paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 600 g ribeye
  • 4 rode paprika's
  • 4 grote dikke takken rozemarijn
  • 2 tl zout
  • Extra: barbecue, aluminiumfolie en een rasp
Bereidingsvideo
Bereiden
Meng alle ingrediënten voor de marinade met elkaar (mosterdpoeder, suiker, gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder).
Snijd de ribeye in blokjes van circa 4 bij 4 centimeter en marineer het vlees.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes. Ris de rozemarijn en gebruik de takjes om het vlees en de paprikablokjes er om en om aan te rijgen.
Gril de spiesjes om en om op de barbecue in circa 8 minuten gaar. Breng op smaak met zout.
Variatie
Lekker met een frisse salade van pesto en tomaat