
Ribkarbonade met honing-citroenmarinade
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
4 dikke ribkarbonades
0.5 citroenen (rasp en sap)
1 theelepel mosterd
2 eetlepels mosterd
Bereidingswijze
1. Leg de karbonades op een schaal en bestrooi ze met zout.
2. Meng citroenrasp en sap, mosterd, honing en peper door elkaar en bestrijk de karbonades hiermee aan beide kanten. Laat in de koelkast minimaal 1 uur marineren.
3. Rooster de karbonades aan de zijkanten van het barbecuerooster. Eventueel kun je het vlees voor het marineren circa 10 minuten voorgaren in zacht kokende bouillon.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
285 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
7 gram
Eiwitten
39 gram
Meer recepten in de categorie