
Rijstepap brûlée met kersen en perzik
dessert
4 pers.
ca. 10 min
17.72 voor 4 pers.
Ingrediënten
200 gram Kersen
2 stuks Perzik
600 gram Rijstepap
1 Snufje Kaneel
1 theelepel Sinaasappelrasp
4 eetlepel Rietsuiker
Bereidingswijze
1. Verwarm de gril van de oven voor op de hoogste stand. Ontpit de kersen en halveer ze. Verwijder de schil en pitten van de perziken. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de rijstepap met het fruit, de kaneel en sinaasappelrasp. Verdeel over 4 glaasjes of bakjes.
2. Verdeel de suiker over de rijstepap en brûléer 3-5 minuten onder de gril totdat de suiker goudbruin en krokant is. Pas op dat de suiker niet verbrandt. Laat de rijstepap 2 minuten afkoelen en serveer.
Meer recepten in de categorie