
Rijstsalade met fricandeau
Hoofdgerecht
8 pers.
ca. 20 min
Nederlands
Ingrediënten
400 gram witte rijst
2 groentebouillontabletten
25 gram pijnboompitten
200 gram fricandeau (in kleine blokjes)
100 gram blanke rozijnen
100 gram gebakken uitjes (potje)
1 bos peterselie (fijngehakt)
4 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de bouillonblokjes en laat uitgespreid op een schaal afkoelen.
2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
3. Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
400 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
55 gram
Eiwitten
14 gram
Meer recepten in de categorie