
Risotto met zalm, broccoli en citroen
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk ui
3 teentjes knoflook
1 stuk broccoli
275 gram zalmfilets
1 bosje platte peterselie
450 gram doperwten
400 gram risottorijst
2 stuks groentebouillon
1 stuk citroen
Bereidingswijze
1. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de broccoli in roosjes, de zalm in fijne blokjes en de peterselie grof.
2. Wok de broccoli op hoog vuur. Voeg na 4 minuten de doperwten toe en wok 2 minuten mee.
3. Verhit een scheut olie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook. Bereid de risotto verder volgens de verpakking.
4. Voeg de groentes en de zalm bij de risotto en schep het geheel goed door. Verdeel de risotto over 4 diepe borden.
5. Garneer de risotto met wat citroensap, citroenrasp en de verse peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2574 Kj
Calorieën
614 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
97 gram
Waarvan suikers
4 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
28 gram
Meer recepten in de categorie