
Risotto primavera
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Europees
Ingrediënten
1 liter groentebouillon
2 eetlepels olijfolie
350 risottorijst
1 keer basisrecept soffritto
200 gram diepvriestuinbonen
0.5 eetlepels verse rozemarijn (gehakt)
50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereidingswijze
1. Breng de bouillon aan de kook.
2. Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
3. Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
4. Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar.
5. Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen).
6. Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
635 kcal
Vetten
25 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
82 gram
Eiwitten
17 gram
Meer recepten in de categorie