Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rocky Road Cake

Rocky Road Cake

Ingrediënten

  • 2 stuks Graanrepen
  • 75 gram pure chocolade
  • 2 stuks speculaas
  • 300 gram pure chocolade
  • 125 gram roomboter
  • 4 eetlepels honing
  • 70 gram spekjes
Rocky Road Cake product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. + vierkante bakvorm
  2. 1. Hak de graanrepen, de maltesers, de speculaas en de pure chocolade grof. Scheur de spekjes in kleinere stukjes.
  3. 2. Smelt de chocolade samen met de roomboter en de honing au bain-marie en laat iets afkoelen.
  4. 3. Doe 3/4 van het chocolademengsel samen met de graanrepen, de speculaas, de Maltesers en de spekjes in een kom en roer alles voorzichtig door elkaar. Verdeel vervolgens over de met bakpapier verklede bakvorm.
  5. 4. Verdeel het resterende chocolademengsel eroverheen en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 417
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 45 g
  • waarvan suikers 39
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 14
  • Vezels 2