
Rocky Road Cake
8 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks Graanrepen
75 gram pure chocolade
2 stuks speculaas
300 gram pure chocolade
125 gram roomboter
4 eetlepels honing
70 gram spekjes
Bereidingswijze
+ vierkante bakvorm
1. Hak de graanrepen, de maltesers, de speculaas en de pure chocolade grof. Scheur de spekjes in kleinere stukjes.
2. Smelt de chocolade samen met de roomboter en de honing au bain-marie en laat iets afkoelen.
3. Doe 3/4 van het chocolademengsel samen met de graanrepen, de speculaas, de Maltesers en de spekjes in een kom en roer alles voorzichtig door elkaar. Verdeel vervolgens over de met bakpapier verklede bakvorm.
4. Verdeel het resterende chocolademengsel eroverheen en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1749 Kj
Calorieën
417 kcal
Vetten
24 gram
Waarvan verzadigd vet
14 gram
Koolhydraten
45 gram
Waarvan suikers
39 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie