
Rocky road met koek en fudge
8 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
100 gram koek
180 gram pure chocolade
70 gram Fudge
300 gram hazelnoot chocolade
Bereidingswijze
+ vierkante bakvorm
1. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
2. Hak de koekjes grof. Snijd de chocoladerepen en de fudge in stukken.
3. Smelt de chocolade au bain-marie.
4. Roer de fudge en de koekjes door de gesmolten chocolade. Giet het mengsel in de bakvorm en laat afkoelen in de koekast.
5. Snijd of breek de rocky road in stukken en serveer.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1759 Kj
Calorieën
421 kcal
Vetten
24 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
44 gram
Waarvan suikers
40 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie