

Roerbak garnalen met noodles
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.48 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 tenen Knoflook
2 stuks Chilipeper
1 stuk Chinese kool
250 gram Champignons
2 stuks Bosuien
300 gram Wokgarnalen
4 eetlepel Sojasaus
2 eetlepel Vissaus
1 eetlepel Honing
2 eetlepel Zonnebloemolie
Bereidingswijze
1. Hak de knoflook en chilipeper fijn. Snij de Chinese kool in reepjes en de champignons in plakjes. Snij ook de bosui in ringen en zet apart.
2. Meng de garnalen met de knoflook en peper, sojasaus, vissaus en honing en zet opzij.
3. Kook de noodles zoals op de verpakking vermeld staat. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de champignons tot deze bruin beginnen te worden, voeg dan de Chinese kool toe en bak mee tot dit zacht begint te worden, ongeveer 5 minuten.
4. Verhit de overige el olie in een andere pan. Haal de garnalen uit de marinade, bewaar de marinade, en bak totdat deze gaar zijn.
5. Voeg de garnalen en de noodles aan de groenten toe en tenslotte ook de marinade. Roer goed door, garneer met de bosui.
Meer recepten in de categorie