Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbak macaroni bolognese

Roerbak macaroni bolognese

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 2 zakjes kruidenmix
  • 500 gram spaghettipakket
  • 300 gram snoeptomaatjes
  • 400 gram rundergehakt
  • 20 gram basilicum
Roerbak macaroni bolognese product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Let op: de kruidenmix roerbakpasta is inclusief macaroni.
  2. 1. Was en halveer de snoeptomaten.
  3. 2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak het gehakt rul. Voeg het spaghettipakket toe en roerbak 2 minuten mee.
  4. 3. Voeg de kruidenmix, de macaroni en 600 ml water toe. Roer het geheel door en breng aan de kook.
  5. 4. Draai het vuur laag, kook in 12-14 minuten de pasta al dente/gaar, voeg tijdens de laatste 2 minuten van de kooktijd de snoeptomaten toe en schep af en toe om.
  6. 5. Verdeel de roerbak macaroni bolognese over de borden en garneer met de basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 317
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 17 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 4