Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rollade met broccolirijst en avocado-dressing

Rollade met broccolirijst en avocado-dressing

Ingrediënten

  • 500 gram varkensrollade
  • 2 stuks broccoli
  • 200 gram velderwten
  • 2 stuks avocado's
  • 1 teentje knoflook
  • 3 stengels bosuien
  • 1 stuk limoen
  • 3 eetlepels yoghurt-mayonaise
  • 150 gram maïskorrels
Rollade met broccolirijst en avocado-dressing product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Wrijf de varkensfiletrollade in met peper.
  2. Verhit een klontje boter in een braadpan en bak de rollade in 5 minuten rondom bruin. Draai het vuur laag en braad het vlees 45-60 minuten met de deksel schuin op de pan.
  3. Snijd ondertussen roosjes van de broccolistronken en hak deze tot grove korrels in een keukenmachine.
  4. Pers het sap van de limoen. Halveer de avocado's, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees samen met de mayonaise, de knoflook en het limoensap in een mengkom. Pureer het avocado-mengsel tot een gladde dressing.
  5. Breng een steelpan met water aan de kook, verwarm de velderwten 3 minuten en giet af.
  6. Snijd de bosui in dunne ringen en giet de maïskorrels af. Meng de broccoli met de velderwten, de bosui, de maïskorrels en de dressing en meng goed.
  7. Snijd de varkensfiletrollade in gelijke plakken en verdeel deze samen met de broccolirijst over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 528
  • Eiwit 37 g
  • Koolhydraten 35 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 12