Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romig citroen-gember toetje met kokos

Romig citroen-gember toetje met kokos

Ingrediënten

  • 4 stuks kokosmakronen
  • 2 stuks citroenen
  • 500 ml yoghurt
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • 1 eetlepel geraspte kokos
Romig citroen-gember toetje met kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de schil van 2 citroenen en pers het sap van 1 citroen. Meng de helft van de citroenrasp met het citroensap, de yoghurt en de gembersiroop.
  2. Verkruimel de kokosmakronen en verdeel de helft over 4 glaasjes. Schep de helft van het yoghurtmengsel erop en herhaal deze stap.
  3. Verhit een koekenpan en rooster de geraspte kokos in ongeveer 2 minuten bruin. Garneer de toetjes met de kokos en de overige citroenrasp.

    Voedingswaarde

  • Kcal 100
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 16 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 0