Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romig vispotje met tilapia en garnalen

Romig vispotje met tilapia en garnalen

Ingrediënten

  • 150 ml droge witte wijn
  • 300 gram zilvervliesrijst
  • 250 gram pangasiusfilets
  • 150 ml slagroom
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stuk sjalot
  • 5 takjes dille
  • 250 gram champignons
  • 1 stuk prei
  • 0 bosje bospeen
  • 1 eetlepel maïszetmeel
  • 175 gram wokgarnalen
Romig vispotje met tilapia en garnalen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Halveer de prei, spoel af onder de kraan zodat al het zand eruit is en snijd in halve ringen. Schrap de bospeen en snijd in schuine plakjes. Hak de dille fijn. Pel en snipper de sjalot en pers de knoflook. Snijd de champignons in vieren. Snijd de tilapia in stukken.
  2. 2. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een hoge pan en en fruit de ui en de knoflook. Roerbak de champignons, de bospeen en de prei. Voeg de pangasiusfilet, de garnalen, de slagroom, de witte wijn en de dille toe en verwarm 6 - 8 minuten.
  4. 4. Roer de maizena met 2 eetlepels water tot een glad papje en voeg toe aan de visstoof. Laat nog een paar minuten zachtjes koken.
  5. 5. Serveer de visstoof met de rijst.

    Voedingswaarde

  • Kcal 608
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 69 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 8