
Romige blauwe kaasspread en geroosterde druiven
6 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
125 g Danablu, op kamertemperatuur
1 bakje mascarpone (à 250 g), op kamertemperatuur
400 g Sable druiven (PLUS Smaakselectie)
2 el olijfolie
1 el gedroogde rozemarijn
1 met desem bereid breekbrood wit (PLUS FeestMoment)
1 doosje snackcups naturel (Haust)
8 el vijgenjam (Bonne Maman)
Benodigdheden: mixer, bakpapier
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de Danablu, mascarpone en 3 eetlepels water met de mixer glad en luchtig.
2 Verdeel de druiven over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze met de olie en bestrooi met de rozemarijn. Rooster ze 12 min. in het midden van de oven.
3 Serveer de kaasspread met het brood, de snackcups, druiven en vijgenjam.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
519 kcal
Vetten
33 gram
Koolhydraten
43 gram
Eiwitten
11 gram