Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige blauwe kaasspread en geroosterde druiven

Romige blauwe kaasspread en geroosterde druiven

Ingrediënten

  • 125 g Danablu, op kamertemperatuur
  • 1 bakje mascarpone (à 250 g), op kamertemperatuur
  • 400 g Sable druiven (PLUS Smaakselectie)
  • 2 el olijfolie
  • 1 el gedroogde rozemarijn
  • 1 met desem bereid breekbrood wit (PLUS FeestMoment)
  • 1 doosje snackcups naturel (Haust)
  • 8 el vijgenjam (Bonne Maman)
  • Benodigdheden: mixer, bakpapier
Romige blauwe kaasspread en geroosterde druiven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de Danablu, mascarpone en 3 eetlepels water met de mixer glad en luchtig.
  2. 2 Verdeel de druiven over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel ze met de olie en bestrooi met de rozemarijn. Rooster ze 12 min. in het midden van de oven.
  3. 3 Serveer de kaasspread met het brood, de snackcups, druiven en vijgenjam.

    Voedingswaarde

  • Kcal 519
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 43 g
  • Vet 33 g